Koebenhavn-vaerelser.dk

Find værelser til leje.

Værelse i Brøndby

26 m2 værelse i Brøndby til leje

Moderne, lyse og velindrettede studieværelser fra 4.800-10.600 kr.

Velkommen til The Mark. The Mark er et studiekollegie og et helt nyt community placeret i Brøndbyøster. Din nye bolig er meget mere end blot en lokation. Det er et hjem. Et hjem hvor der værnes om fællesskab, tryghed, diversitet og bæredygtighed på alle parametre.

Ansøg om en fremvisning ➝

Du er en del af noget større, for sammen er vi stærkere. Med kollegiets mange events og faciliteter fordelt over 3000 kvm, er der noget til enhver. Er du til håndværk og kreativitet, er der hele 6 værksteder. Alt fra sy- og malerværksted til snedker- og læderværksted, hvor kun fantasien sætter grænser.

Er du til høj puls og sved på panden, kan du opleve sjove og udfordrende stunder i fitnessrummet. Til dig, der elsker teknik og elektronik, er der elektronikværkstedet, hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer. Og hvis du værdsætter hygge og en god snak, er der caféen eller loungeområdet, hvor du kan nyde en lækker latte eller festlige stunder med en iskold øl og beerpong i baren.

OBS: Huslejen varierer efter, hvilken type samt hvilken etage værelset befinder sig på.

OBS: Forbrug er 650 kr. for single værelser og 1000 kr. for doubble værelser.

The Mark opfylder drømme og er beliggende tæt på alt, hvad du har brug for. Hvad end det er naturskønne grønne områder med skov eller centrum af det pulserende København. Diversitet er i højsædet, og med de 10 forskellige typer af delv...